Hoe werkt het?

Hulp op afstand is mogelijk nadat een programma op uw computer is geïnstalleerd. U start dit programma op en geeft via de telefoon of Whatsapp het nummer en bijgehorende wachtwoord aan mij door. Met deze gegevens kan ik uw computer voor u besturen.

Voor hulp op afstand is een werkende internetverbinding nodig. Mocht deze onverhoopt niet werken, dan kan ik u via de telefoon hiermee assisteren.

Elke keer dat u het programma opstart zal het wachtwoord automatisch veranderen, wat ervoor zorgt dat niet zomaar een tweede keer met hetzelfde wachtwoord verbinding kan worden gemaakt. Te allen tijde houdt u ook zelf de controle over uw computer of laptop en kunt simpelweg door op het kruisje te klikken de verbinding verbreken. Alleen wanneer het programma draait is er verbinding van buitenaf mogelijk.

Mocht een afspraak op locatie toch nodig zijn, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Ik rekenen € 0,30 per kilometer en tijdens de afspraak op locatie geldt hetzelfde tarief als bij hulp op afstand. Bij een afspraak op locatie betaalt u het eerste uur altijd volledig, ook wanneer deze minder lang dan 1 uur duurt.

Neem contact met mij op en vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Contactgegevens

  • Adres: 1013WK, 8 (Amsterdam)
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoon: 06 450 576 52
  • KvK: 57798060
  • BTW: NL001992258B07

Nieuwsbrief

Betalingen

Mijn tarief is € 0,70 ex btw per minuut en u krijgt na de afspraak een factuur met 14 dagen betaaltermijn.

Mocht een afspraak op locatie nodig zijn, dan zijn de voorrijkosten € 0,30 per km vanaf standplaats Amsterdam.